onsdag, november 08, 2006

‘Cause we’re all Dead Ramones!

Förutom ett fantastiskt bra bandnamn är Modern Life is War just nu världens bästa band i mina öron. Ilskan och ångesten. Jag kan inte få nog av det. Musiken lockar fram frustrationen hos en och man inget annat än att få utlopp för den.

Ilskan och frustrationen i texterna exploderar i Jefferys röst när de framför sina låtar och varje låt är som en stenhård käftsmäll. Deras texter får vilken arg och frusterad tonåring som helst att likna en ängel. Det är sällan som jag verkligen kan relatera till en låt, men i'm not ready griper tag i mig.

Gillar ni hardcore och kängpunk, måste ni verkligen kolla upp Modern Life is War. D.E.A.D.R.A.M.O.N.E.S som är en av deras bästa låtar kan ni höra på deras myspace sida. Enjoy!

On the road with Modern Life is War


Modern Life Is War - CBGBs - Jan 4, 2004 - Part 1

Andra bloggar om: , , ,

1 kommentar:

somecamerunning sa...

Just den "hemstads"-ångest MLIW kan porträttera så perfekt i låtar som Marshalltown och Young Man Blues griper tag i mitt hjärta, slänger det på marken och moshar brutalt över det.
Jag måste ha lyssnat på Witness och My Love, My Way albumen tusen gånger men mitt hjärta slår fortfarande hårt utanför mitt bröst till varje takt.

"The World Isn't Against You My Dear... It Just Doesn't Care"